Låt bröllopsklänningen framhäva din bästa sidor

Det viktigast är att du är nöjd med din klänningen. Låt klänningen framhäva din vackra sidor och dölja de sidor som du är mindre nöjd med. Glöm inte bort att klänningen ska vara bekväm och inte bara vacker.

Att välja bröllopsklänning efter kroppstyp
Kroppstyp Kropps karakteristiska Försök uppnå Försök undvik
Smal rygg och midja, så kallad päronform. Kroppstypen har smal rygg och midja och breda höfter. Visa upp axlar och midja. Välj gärna brudklänningar med figurnära överdelar och enkla kjolar. Välj gärna smycken som drar uppmärksamheten till dina hals och axelparti. Undvik brudklänningar som leder uppmärksamheten mot höfter, till exempel raka brudklänningar.
Lång och smal. Kroppstypen har smal midja, smala höfter och små bröst. Visa upp din smala midja och samtidigt skapa ett mer kurvigt utseende. välj brudklänningar med mycket volym. Väljs en klänning med brodyr och draperingar kring midjan och på kjolen, då kan dessa ge ett kurvigare utseende. Med framgång kan kroppstypen välja en klänning som är rak i modellen om man eftersträvar ett mindre volymöst intryck. Undvik djupa urringningar och alltför figursydda klänningar eftersom dessa drar uppmärksamheten till bysten.
Liten och nätt. Kroppstypen är kort, smal och smärt. Välj en brudklänning som framhäver personens längd och inte dominerar. Välj gärna en klänning som är kroppsnära och inte når ner till golvet. Välj inte en brudklänning som har stor volym och går ner i golvet. Tänk på att välja tillbehör som inte upplevs som för stora. Syns dina skor så bör dessa ge ett proportionellt intryck mot övriga kroppen.
Fyllig och kurvig. Kroppstypen har en stor byst och breda höfter. Välj en klänning som framhäver kroppen. Framhäv midjan och bysten. Försök samtidigt förlänga figuren. Det är bra om klänningen sitter åt i midjan men faller av över höfterna. V-ringning visar upp bysten samtidigt som den stöd för denna. Ett sätt att ytterligare framhäva urringningen är att välja ett vackert halsband som drar till sig omgivnings blickar. Undvik raka klänningar i tunna tyger. Var uppmärksam på att axelösa brudklänningar ibland kan ge en illusion av att de ska tappas.
Brudpar poserar på stranden

Copyright ©2007-2010 brollopsklanning.info, Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen.