Bröllopsfotografering

Det är svårt att fotografera en bröllopsklänning. Klänningen är ofta helvit vilket ställer stora krav på belysningen. Om du vill ha riktigt fina kort av dig i din bröllopsklänning så fotgrafera dig i en ateljé dagen innan bröllopet. Du är får då ytterligare ett tillfälle att använda din bröllopsklänning. I en ateljé så kan fotografen helt kontrollera ljuset vilket bidrar till att du och din klänning kommer till sin fulla rätt.

Gör en detaljerad lista på vilka kort du vill ha från själva bröllopet. Gå igenom denna lista noga med bröllopsfotografen. tex så vill du med all säkerhet ha ett antal bilder på dig i bröllopsklänning i helfigur från olika vinklar.

Se till att få ett skriftligt kontrakt med fotografen där det exakt står vad som ingår. Hur många kort som du har rätt till utan att behöva betala extra för dessa.Korten ska vara en minne för livet.

Enklast är det att välja bröllopsfotograf på rekommendation. Var inte alltför ekonomisk vid val av fotograf. Välj den som inger förtroende. Det är mycket svårt att fotografera om bröllopskorten om dessa blir dåliga.


Copyright ©2007-2010 brollopsklanning.info, Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen.